Deventer by night

Sinds gisteren heb ik me aangesloten bij de Deventer Fotokring, waar zo’n 70 fotografen (amateurs tot -semi-professionals) uit de omgeving van Deventer samen fotograferen, over foto’s praten en werken aan hun techniek. Gisterenavond gingen we in kleine groepjes routes lopen door de binnenstad. Onze route liep van de Brink over de Wilhelminabrug naar de Worp en via het pontje en langs de Welle weer terug naar de Brink.
In 2 uur kun je eens rustig de tijd nemen om de camera goed in te stellen en veel foto’s te maken, je kunt van elkaar leren en met een groepje is het stukken minder eng om zomaar ergens foto’s te staan maken dan in je eentje.

In het donker is het ook leuk om bewegende lichten te fotograferen.
De foto met het spookpontje dat net komt aanvaren vind ik zelf een hele leuke 🙂

HR-8877

HR-8836

HR-8876

HR-8806

HR-8794

HR-8776

HR-8897

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: