afdruk op aluminium

Tegenwoordig kun je je foto’s bijna overal op laten afdrukken. Van hout tot plexiglas en van barbecueschort tot puzzel. Een nieuwe trend is het afdrukken van je foto’s op aluminium. Ik kreeg de mogelijkheid om dit te testen en te reviewen dus lees snel verder voor mijn oordeel en foto’s van mijn afdruk op aluminium.
Mijn afdruk is gemaakt bij http://www.FotoOpAluminium.nl, een dochteronderneming van https://canvascompany.nl.
Ik heb nooit eerder een afdruk op dit materiaal laten maken en was dus erg benieuwd.

Ik heb gekozen voor een dromerige foto van een eenzaam zwart-wit landschap met vaag gekleurde bellenblaasbellen. Deze foto ga ik gebruiken in een expositie met dArt, Deventer Art, waar 5 fotografen, 5 schilders, 5 keramisten en 5 kunstenaars met een verstandelijke handicap iets maakten rond het thema Verlangen.

Ik kon kiezen tussen geborsteld of wit aluminium. Ik koos voor wit omdat ik mijn -vrij donkere- foto zo helder mogelijk wilde afdrukken. Het formaat dat ik heb gekozen was 60×40 cm.
Het was erg eenvoudig om de foto via de website te bestellen. Hij werd supersnel verwerkt en thuis afgeleverd in een kartonnen verpakking, gewikkeld in een dikke laag bubbeltjesplastic waardoor hij niet beschadigd kon raken tijdens het transport. Het resultaat is erg mooi. Het materiaal is licht en toch heel stevig. Het aluminium geeft de afdruk een bijzondere uitstraling. Er is een ophangsysteem bij geleverd. De prijs/kwaliteitverhouding van FotoOpAluminium is zeer goed.

Deze iPhonefoto doet het origineel niet genoeg recht aan, maar zo krijg je toch een indruk:
IMG_4633

Ik raad www.FotoOpAluminium.nl zeer aan. De service is goed, het resultaat ziet er perfect uit. Bestellen is eenvoudig en het product wordt snel geleverd.

Advertentie
%d bloggers liken dit: