#Stilte: expositie in Deventer Schouwburg

Van 8 januari tot en met 5 februari is een deel van mijn fotoserie ‘#Stilte: de schoonheid van IJsland’ te zien in de Deventer Schouwburg.

Het licht, de kleuren, de eindeloze vergezichten. De natuur in IJsland is overweldigend en de stilte is oorverdovend.

De foto’s zijn afgedrukt op Forex, een fijn, licht materiaal met helder witte ondergrond waardoor de foto’s een bijzonder mooie uitstraling krijgen. Heeft u interesse in een of meerdere van deze foto’s? U kunt via email (info@karinbarth.nl) een bestelling plaatsen voor foto’s op Forex in de volgende formaten:

60×40 cm 139,- incl. BTW

120×60 cm 189,- incl. BTW

ijsland08

Deze expositie is onderdeel van de doorlopende fotoexpositie van de Projectgroep Deventer Fotografen (PDF) in het theaterseizoen 2015-2016. De PDF bestaat uit een kleine groep fotografen uit de gemeente Deventer die in wisselende samenstelling samen aan projecten werken. De overige series zijn gefotografeerd en samengesteld door Pieter Leeflang, Wil Kanis, Paul MacKenzie en Gert de Vries.

IMG_4921

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: