zakelijk portret

Een goede profielfoto voor LinkedIn/overige social media
Uw profielfoto geeft een eerste indruk en is dus van groot belang. Weg met die onscherpe uitvergrote vakantiefoto, vervang dat plaatje waar u knap maar onherkenbaar (want 10 jaar jonger) op staat. Vergroot uw professionele uitstraling met een profielfoto voor gebruik op LinkedIn en andere social media.
Voor een korte sessie op locatie inclusief nabewerking en aanlevering van een profielfoto in kleur én zwart/wit op lage resolutie (voor gebruik op beeldscherm) met onbeperkte gebruiksrechten betaalt u € 35,00 excl. BTW. Bij 4 en meer personen € 25,00 excl. BTW p.p.

Profielfoto en meer
Bent u starter of juist ervaren ondernemer en begrijpt u hoe belangrijk een professioneel portret is voor uw business? Boek dan een portretsessie van 30 minuten op locatie. U kiest de beste drie foto’s van de sessie en kunt die onbeperkt gaan gebruiken om uzelf en uw bedrijf te promoten.

JuttaWat kost het? Voor de sessie van 30 minuten, voorbereidingsadvies, nabewerking,  zwart/wit versies en aanlevering van uw drie keuzefoto’s in verschillende resoluties met onbeperkte gebruiksrechten betaalt u € 95,00 excl. BTW.

Zakelijke portretsessie
Voor zelfstandige ondernemers die behoefte hebben aan meer dan een profielfoto is er een portretsessie van 60 minuten op locatie mogelijk. Van tevoren nemen we door wat uw belofte is aan uw klant en hoe we die het beste in beeld kunnen brengen. Ik neem uitgebreid de tijd om u in verschillende outfits of op verschillende locaties te fotograferen._DSC1362Wat kost het? Voor deze sessie van 60 minuten, intake via email, voorbereidingsadvies. nabewerking, zwart/wit versies en aanlevering van uw 10 keuzefoto’s in verschillende resoluties met onbeperkte gebruiksrechten betaalt u € 175,00 excl. BTW.

 

 

 

 

* Bovenstaande prijzen zijn geldig vanaf 1 september 2015, exclusief 21% BTW en inclusief reiskosten binnen 10 km van Gorssel. Reiskosten worden berekend vanaf 10 km van Gorssel à € 0,35 per km. Eventuele kosten voor de locatie zijn voor de opdrachtgever.

Advertentie
%d bloggers liken dit: